www.barnstormer.dk

Startside
Hvem er jeg?
Flyvepladser
Billeder og historier
Køb og Salg
Links
Interessante fly

Mit navn er Thomas. Jeg er Vendelbo og har hele mit liv været bidt af en gal flyver.
Jeg er udlært flyvemekaniker på Hoved værkstedet Aalborg hvor jeg har arbejdet omkring 7 år med forsvarets F16.
Da jeg i 98-99 blev overfølsom over for hydraulik olie var min karriere som flyvemekaniker imidlertid slut, så jeg begyndte i stedet som Data Mekaniker.
Jeg har i dag mit eget lille EDB konsulent firma hvor jeg servicere virksomheder fortrinsvis i Skagen, Frederikshavn kommune.

Jeg lærte først UL Sporten at kende omkring 1992 efter jeg en dag på vej hjem fra arbejde så en mærkelig lille flyver fise rundt omkring Brønderslev. Optimistisk som jeg var fulgte jeg efter (for den skulle jo lande et eller andet sted?) det gjorde den heldigvis også kort efter og jeg fik en snak med folkene på jorden (NULF), samt en prøvetur i den gamle RANS 6 Klub flyver. Der var ingen tvivl! Jeg skulle være UL pilot.
Det gik dog ikke bedre end at jeg først 15 år senere fik tid, penge, fritid osv. til at begynde på certifikatet. Jeg har som du sikkert kan se på billedet bestået og må nu flyve på egen hånd. Jeg har endnu ikke i skrivende stund haft timer nok til at tage passagerne med. Men da jeg gik hen og blev forelsket i en MiniMAX er dette jo heller ikke så aktuelt lige pt.


Taget under min første landing i min MiniMax.
Hvem siger det ikke er spændende at flyve UL? ;)